I en healings session lytter jeg til mine "guider" og følger deres anvisninger, derudover fortæller jeg hvad der måtte komme af beskedder til dig.

Klienten ligger på briksen med et tæppe over, og jeg bruger min intuition, til evt. at vælge nogle krystaller, som kan forstærke healingsenergien. Der spilles oftest blid afslappende musik. I begyndelsen holder jeg som regel om klientens ankler, og trækker energien ned, for at fremme dyb afslapning. Når klienten er afslappet, sender jeg healings energi ind, i de områder af klientens krop, hvor jeg kan "se" der er mangel på energi, og der hvor jeg "ser" følelesmæssige blokeringer opløser jeg dem. Det kan føles voldsomt for nogle, imens andre intet mærker. Det afhænger af hvor sensitiv den enkelte er.

Der heales på både fysiske og psykiske symptomer - så som sorg og traumer, fysiske smerter m.m..

Af og til kommer der besøg af engle eller andre energivæsner der hjælper og forstærker healingen.

Hvis du ikke har mulighed for at komme her, kan du bestille fjernhealing (skal forudbetales) og der aftales et tidspunkt, hvor du enten ringer mig op - eller vi mødes i et zoomcall ( du får link til det), og får healingen samtidig med at vi taler sammen. 

Hver behandling koster 750kr og varer ca 50-60 min - der betales kontant / mobilpay / swipp efter hver behandling.

Eventuelt afbud eller flytning af aftale - skal ske senest dagen før inden kl 9.

Kontakt mig pr: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller SMS 51 80 53 60 og hør hvad jeg kan gøre for dig.

Hvis du hellere vil ringe, er det bedst mellem 8.00 og 9.00

Book tid nu