Clairvoyant rådgivning

Clairvoyance betyder klarsyn, og i daglig tale dækker det over brug af flere sanser så som klarføling, klarhørelse, røntgensyn og intuition.

I Clairvoyant rådgivning tuner jeg ind på dine hjælpere, og får råd og vejledning om hvad du kan gøre i forhold til en specifik problemstilling. Det kan være i forhold til jobsituation, bolig, parforhold eller hvad du måtte ønske rådgivning til.

Jeg bruger ofte tarot og engle kort eller krystaller som "hjælp" under en clairvoyant rådgivnings session.

Jeg fortæller om de ting, følelser eller billeder som jeg oplever og ”ser”. Der kan forekomme afdøde kontakt, kontakt til en eller flere guider eller blive vist billeder fra et tidligere liv, men jeg kan ikke på forhånd love at noget bestemt vil ske, så som at en bestemt afdød vil skabe kontakt. Jeg fungerer blot som kanal, og videregiver de oplysninger jeg får ind. Du er velkommen til at stille spørgsmål under hele forløbet og vælger selv hvilke problemstillinger du ønsker belyst. Jeg tuner ALDRIG ind på 3.person.

Pris 750 kr varighed 50 - 60 minutter. Ønskes længere tid er prisen 100 kr pr påbegyndt 10 min ekstra.

Clairvoyant rådgivning kan også ske via telefon på et forud aftalt tidspunkt - dog kun imod forudbetaling.

Er du klient i forløb her i klinikken er det muligt at aftale kortere tid til et konkret akut spørsmål. F.eks 15 min for 200 kr.

Afdødekontakt:

Ønsker du afdødekontakt, tager jeg kontakt til den åndelige verden, og videregiver de beskeder jeg får, oftest i billedform. Jeg tager ikke kontakt til en specifik afdød, men videregiver oplysninger fra dem der ønsker kontakten. Hvis du er i sorg og ønsker at få sagt farvel, kan dette ske i en healings session, hvor jeg hjælper dig med at skabe et "rum" hvor vi inviterer den pågældende afdøde sjæl ind - dette sker ALTID i forbindelse med en gensidig tilgivelse, hvor i sætter hinanden fri karmisk. Derefter kan du sige hvad du måtte ønske, til den afdøde sjæl inden vi siger farvel til den igen.

 Pris 750 kr varighed 50-60 min

Du betaler kontant, mobilpay eller bankoverførsel inden hver session

Book tid nu